Ajax verovert vijfde plaats in Eredivisie na overwinning op Sparta

Ajax heeft de vijfde plaats in de Eredivisie veroverd na een overwinning op Sparta. De Amsterdammers wonnen met 3-1 in Rotterdam.

De wedstrijd begon met een sterke start van Ajax, die al binnen de eerste vijf minuten de leiding nam. Dankzij een doelpunt van Dusan Tadic kon Ajax de voorsprong uitbouwen. Na een korte rust stond het 2-0 voor Ajax.

Sparta kwam terug in de wedstrijd met een doelpunt van Lars Veldwijk. Maar het was niet genoeg om de overwinning te pakken. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Klaas Jan Huntelaar het derde doelpunt voor Ajax.

Met deze overwinning heeft Ajax de vijfde plaats in de Eredivisie veroverd. Het is een belangrijke prestatie voor de Amsterdammers, omdat ze nu in staat zijn om mee te doen aan de Europa League.

De spelers van Ajax waren erg blij met hun prestatie. De aanvoerder van Ajax, Daley Blind, zei: “We hebben hard gewerkt om deze overwinning te behalen. We zijn erg blij dat we de vijfde plaats hebben veroverd en we kunnen nu meedoen aan de Europa League.”

Ajax heeft laten zien dat ze in staat zijn om hoge prestaties te leveren. Ze zullen nu hun best doen om hun prestaties nog verder te verbeteren en om zo hoog mogelijk te eindigen in de Eredivisie.