Ajax verliest voor het eerst in de historie de laatste plaats in de Eredivisie na pijnlijke nederlaag tegen PSV

Ajax verliest voor het eerst in de historie de laatste plaats in de Eredivisie na pijnlijke nederlaag tegen PSV

Ajax heeft voor het eerst in de historie de laatste plaats in de Eredivisie ingenomen. De Amsterdammers verloren afgelopen zondag met 5-0 van PSV, waardoor de ploeg nu op de laatste plaats staat.

Het is een pijnlijke nederlaag voor Ajax, dat al een aantal weken aan de onderkant van de Eredivisie staat. De ploeg heeft al een aantal wedstrijden verloren en heeft het moeilijk om punten te behalen.

De nederlaag tegen PSV was een bijzonder pijnlijke nederlaag voor Ajax, omdat het de eerste keer is dat de ploeg de laatste plaats in de Eredivisie heeft ingenomen. De ploeg had al een aantal wedstrijden verloren, maar had nog steeds genoeg punten om bovenaan te staan.

De ploeg heeft nu een aantal wedstrijden om te laten zien dat ze nog steeds kunnen winnen en om punten te verzamelen. Als Ajax de komende wedstrijden wint, kan de ploeg weer terugkeren naar de top van de Eredivisie.

Het is belangrijk dat Ajax zich herpakt en weer gaat winnen. Als de ploeg dit niet doet, zal het moeilijk worden om weer terug te keren naar de top van de Eredivisie.