Ajax verliest van Hercules: 'Onze zwaktes werden pijnlijk duidelijk'

Ajax verliest van Hercules: ‘Onze zwaktes werden pijnlijk duidelijk’

Ajax heeft vandaag een pijnlijke nederlaag geleden tegen Hercules. De Amsterdammers verloren met 0-1. Na de wedstrijd sprak trainer Erik ten Hag openhartig over de prestaties van zijn team. “We hebben vandaag onze zwaktes pijnlijk duidelijk gemaakt”, zei hij.

Hercules begon sterk aan de wedstrijd en had al snel een voorsprong van 1-0. Ajax probeerde de achterstand weg te werken, maar kon geen kansen creëren. De Amsterdammers speelden slordig en waren niet in staat om hun spel te spelen.

Ten Hag was duidelijk teleurgesteld na de wedstrijd. “We hebben vandaag onze zwaktes pijnlijk duidelijk gemaakt. We hebben geen goed spel laten zien en we konden geen kansen creëren. We hebben geprobeerd om het spel te veranderen, maar dat is ons niet gelukt. We moeten onszelf nu analyseren en erachter komen waar we fout zijn gegaan.”

De nederlaag tegen Hercules is een teleurstellend resultaat voor Ajax, maar Ten Hag is ervan overtuigd dat zijn team er sterker uit zal komen. “We moeten onze fouten analyseren en erachter komen wat er beter kan. Als we dat doen, zullen we sterker uit deze wedstrijd komen.”