Ajax verlengt contract van veelbelovende Fitz-Jim en stalt hem bij Excelsior

Ajax heeft vandaag een contractverlenging aangekondigd voor de veelbelovende jeugdspeler Fitz-Jim. Hij zal bij Excelsior spelen voor de komende twee seizoenen.

Fitz-Jim is een 19-jarige aanvaller die al sinds zijn jeugd bij Ajax speelt. Hij is een veelbelovend talent en heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Johan Cruijff Schaal voor beste jeugdspeler van het jaar.

Ajax wil Fitz-Jim de kans geven om meer ervaring op te doen in het betaalde voetbal. Daarom hebben ze besloten om hem uit te lenen aan Excelsior. Daar zal hij de komende twee seizoenen spelen.

Fitz-Jim is enthousiast over deze kans. Hij zegt: “Ik ben blij dat Ajax mij deze kans geeft om mezelf te bewijzen in het betaalde voetbal. Ik ben er klaar voor om mijn best te doen en ervaring op te doen bij Excelsior.”

Ajax hoopt dat Fitz-Jim zal profiteren van deze ervaring en dat hij zal groeien als speler. Als hij goed presteert bij Excelsior, kan hij terugkeren naar Ajax als een betere speler.

Met deze verlenging laat Ajax zien dat ze investeren in hun jeugdspelers en dat ze bereid zijn om hen de kans te geven om te groeien als spelers. Dit is een goed teken voor de toekomst van Ajax.