Ajax vecht om plaats in groepsfase Europa League tegen Astana of Ludogorets

Ajax heeft een moeilijke taak voor de boeg als het gaat om het veroveren van een plaats in de groepsfase van de Europa League. De Amsterdammers moeten het opnemen tegen Astana uit Kazachstan of Ludogorets uit Bulgarije. Beide teams hebben een sterke reputatie in Europa en zijn geen makkelijke tegenstanders.

Ajax heeft een goede kans om de groepsfase te bereiken, maar het zal een zware strijd worden. De Amsterdammers hebben een sterke selectie met spelers als Daley Blind, Hakim Ziyech en David Neres. Maar ook Astana en Ludogorets hebben een aantal gevaarlijke spelers in hun selectie.

De wedstrijden tussen Ajax en deze twee teams zullen zeker spannend worden. De Amsterdammers zullen hun best moeten doen om de overwinning te behalen, want alleen zo kunnen ze een plaats in de groepsfase veroveren.

Het is belangrijk dat Ajax zich voorbereidt op de wedstrijden tegen Astana en Ludogorets. De Amsterdammers moeten hun beste voetbal laten zien om de overwinning te behalen. Als ze dat doen, dan hebben ze een goede kans om de groepsfase van de Europa League te bereiken.