Ajax-trainer Steijn stelt Forbs in de basisopstelling en verwijst Taylor naar de bank

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft voor de wedstrijd tegen FC Utrecht een verrassende beslissing genomen. Hij heeft de jonge speler Jurgen Steijn in de basisopstelling gezet en de ervaren speler Taylor naar de bank verwezen.

Steijn is een talentvolle middenvelder die al een aantal keer in de basisopstelling stond, maar nooit een basisplaats had. Ten Hag heeft deze keer besloten om Steijn een kans te geven. Ten Hag zei dat hij het vertrouwen heeft in Steijn en dat hij denkt dat Steijn het team kan helpen om de wedstrijd te winnen.

Taylor is een ervaren speler die al veel wedstrijden voor Ajax heeft gespeeld. Hij is een belangrijke speler voor het team, maar Ten Hag heeft besloten om hem deze keer naar de bank te verwijzen. Ten Hag zei dat hij Taylor nodig heeft als invaller, omdat hij denkt dat Taylor het team kan helpen als hij wordt ingevallen.

De beslissing van Ten Hag om Steijn in de basisopstelling te zetten en Taylor naar de bank te verwijzen, is een verrassende maar verstandige beslissing. Het laat zien dat Ten Hag bereid is om risico’s te nemen en vertrouwen heeft in jonge talenten. Als Steijn goed speelt, kan hij een belangrijke speler worden voor Ajax. En als Taylor wordt ingevallen, kan hij met zijn ervaring het team helpen om de wedstrijd te winnen.