Ajax-trainer Steijn geeft Berghuis basisplaats in play-offs EL tegen Ludogorets

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft bekendgemaakt dat Daley Berghuis een basisplaats krijgt in de play-offs van de Europa League tegen Ludogorets. Berghuis, die als linkermiddenvelder speelt, is een van de meest veelbelovende talenten bij Ajax.

Berghuis, die afgelopen seizoen al een aantal wedstrijden voor Ajax speelde, heeft al laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor de club. Ten Hag is ervan overtuigd dat Berghuis een goede basisplaats kan krijgen in de play-offs tegen Ludogorets.

De 19-jarige Berghuis is een product van de Ajax-academie en is al jaren een van de meest veelbelovende spelers bij de club. Hij heeft al laten zien dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team en Ten Hag denkt dat hij een goede basisplaats kan krijgen in de play-offs tegen Ludogorets.

Berghuis is een technisch begaafde speler met veel potentieel. Hij is snel, heeft goede techniek en is ook sterk in het verdedigen. Ten Hag denkt dat hij een goede basisplaats kan krijgen in de play-offs tegen Ludogorets en dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de prestaties van Ajax.

Berghuis is een speler met veel potentieel en Ten Hag is ervan overtuigd dat hij een goede basisplaats kan krijgen in de play-offs tegen Ludogorets. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij zich in deze wedstrijden gaat ontwikkelen en of hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de prestaties van Ajax.