Ajax-trainer Bakker tevreden met knap behaald punt bij Bayern: ‘Er was geen paniek’

Ajax-trainer Erik ten Hag was tevreden met het knap behaalde punt bij Bayern München in de Champions League. Na een 0-1 achterstand wist Ajax de wedstrijd uiteindelijk in evenwicht te houden en een 1-1 gelijkspel te behalen. Ten Hag benadrukte dat er geen paniek was bij Ajax, maar dat er wel hard gewerkt moest worden om de wedstrijd in evenwicht te houden.

Ten Hag was blij met de prestatie van zijn team. “We hebben echt hard gewerkt om het resultaat te behalen. We hebben goed verdedigd en onze kansen gecreëerd. We hebben ook veel energie gestoken in de wedstrijd en dat heeft uiteindelijk gezorgd voor het resultaat.”

De trainer was ook verheugd dat Ajax de kansen die ze kregen benutte. “We hebben geprobeerd om onze kansen te benutten en dat is ons gelukt. We hebben een goed resultaat behaald en ik ben blij dat we dit resultaat hebben bereikt.”

Ten Hag benadrukte ook dat Ajax nog steeds in de race is voor de volgende ronde. “We zijn nog steeds in de race voor de volgende ronde. We moeten ons nu focussen op de volgende wedstrijden en proberen om zo veel mogelijk punten te behalen.”

Het resultaat bij Bayern München was een knap resultaat voor Ajax, maar Ten Hag benadrukte dat er nog veel werk aan de winkel is. “We moeten ons nu focussen op de volgende wedstrijden en proberen om zo veel mogelijk punten te behalen. We moeten blijven werken aan onze prestaties om zo verder te komen in de Champions League.”