Ajax-ster Ziyech veroorzaakt Onana en Ten Hag hoofdpijn bij spectaculair gelijkspel tussen Galatasaray en Manchester United

Ajax-ster Ziyech veroorzaakt Onana en Ten Hag hoofdpijn bij spectaculair gelijkspel tussen Galatasaray en Manchester United

De voetbalwereld stond op zijn kop toen Ajax-ster Hakim Ziyech de gelijkmaker scoorde in het spectaculaire gelijkspel tussen Galatasaray en Manchester United. De Marokkaanse middenvelder, die in de zomer van 2019 naar Ajax verhuisde, schoot een prachtige vrije trap in de bovenhoek van het doel, waardoor de twee teams uiteindelijk met 1-1 gelijk speelden.

Hoewel de prestatie van Ziyech bewonderd werd door voetbalfans over de hele wereld, veroorzaakte het ook hoofdpijn voor Ajax-trainers Erik ten Hag en Andre Onana. Beide trainers hadden Ziyech graag bij Ajax gehouden, maar moesten hem uiteindelijk laten gaan om hun financiële situatie te verbeteren.

Hoewel Ten Hag en Onana blij waren dat Ziyech zo goed presteerde, waren ze ook teleurgesteld dat hij niet meer bij Ajax was. Ze wisten dat hij een grote aanwinst voor hun team zou zijn geweest, maar helaas was dat niet mogelijk.

Het gelijkspel tussen Galatasaray en Manchester United was een mooi moment voor Ziyech, maar ook een bitterzoet moment voor Ten Hag en Onana. Hoewel ze trots waren op de prestatie van hun voormalige speler, wisten ze ook dat hij niet meer bij Ajax was. Ze waren blij dat hij zo goed presteerde, maar tegelijkertijd hadden ze liever gezien dat hij bij hun team had gezeten.