Ajax stelt Dave Vos tijdelijk aan als assistent van interim-coach Maduro

Ajax heeft Dave Vos aangesteld als tijdelijke assistent van interim-coach Maduro. Deze aanstelling is een verrassing voor veel mensen, omdat Dave Vos geen ervaring heeft in het voetbal.

Dave Vos is een voormalig directeur van de Nederlandse voetbalbond KNVB. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de voetbalwereld, maar hij heeft nooit eerder een functie bekleed binnen een voetbalclub.

De aanstelling van Dave Vos als assistent van Maduro is een logische stap voor Ajax. Maduro heeft ervaring als voetbaltrainer, maar hij heeft geen ervaring op het hoogste niveau. Door Dave Vos aan te stellen als assistent, krijgt Maduro de kans om te leren van iemand met veel ervaring in de voetbalwereld.

Dave Vos zal zich vooral richten op tactische beslissingen en het coachen van de spelers. Hij zal ook helpen bij het opstellen van de selectie en het bepalen van de tactiek.

Het is nog onduidelijk hoe lang Dave Vos bij Ajax zal blijven. Het is mogelijk dat hij alleen tijdelijk wordt aangesteld om Maduro te helpen bij de overgang naar een nieuwe trainer. Als dat zo is, dan zal hij waarschijnlijk binnenkort weer vertrekken.

Hoe dan ook, de aanstelling van Dave Vos als assistent van Maduro is een interessante stap voor Ajax. Het is afwachten of deze samenwerking succesvol zal zijn.