Ajax start met Taylor en Wijndal in Europa League-duel tegen Ludogorets

Ajax start met Taylor en Wijndal in Europa League-duel tegen Ludogorets

Ajax begint de Europese campagne van dit seizoen met een wedstrijd tegen Ludogorets in de Europa League. De Amsterdammers hebben twee nieuwe aanwinsten in de gelederen: de verdedigers Perr Schuurs en Lassina Traoré. Ook zullen de jonge spelers Ryan Gravenberch, Devyne Rensch en Kenneth Taylor hun debuut maken in het eerste elftal.

De verdediging van Ajax wordt versterkt door de komst van Schuurs en Traoré. Schuurs komt over van Fortuna Sittard en heeft al veel ervaring in het betaalde voetbal. Traoré is afkomstig van ASEC Mimosas en kwam als een verrassing naar Amsterdam. Beide spelers zullen een belangrijke rol spelen in de verdediging van Ajax.

Naast deze nieuwkomers zullen ook de jeugdspelers Ryan Gravenberch, Devyne Rensch en Kenneth Taylor hun debuut maken in het eerste elftal. Gravenberch is een veelbelovende middenvelder die al veel indruk heeft gemaakt in de jeugdopleiding van Ajax. Rensch is een snelle vleugelspeler die al veel doelpunten heeft gemaakt in de jeugdteams. Taylor is een centrale verdediger die al veel ervaring heeft opgedaan in de jeugdteams.

Het duel tussen Ajax en Ludogorets belooft een spannende wedstrijd te worden. Met de nieuwe aanwinsten en de jeugdspelers zal Ajax er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. Het zal interessant zijn om te zien hoe de nieuwe spelers zich staande houden in het eerste elftal van Ajax.