Ajax start met drie zomeraanwinsten in openingsduel tegen Heracles Almelo

Ajax heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Heracles Almelo, met drie zomeraanwinsten in de basis. De Amsterdammers begonnen het seizoen met een overwinning, met een doelpunt van Dusan Tadic.

De drie zomeraanwinsten die in de basis stonden waren Lisandro Martinez, Razvan Marin en Quincy Promes. Martinez is een Argentijnse verdediger die voorheen voor Defensa y Justicia speelde. Hij heeft al internationale ervaring opgedaan met het Argentijnse nationale elftal. Razvan Marin is een Roemeense middenvelder die voorheen voor Cagliari speelde. Ook hij heeft al internationale ervaring opgedaan met het Roemeense nationale elftal. Quincy Promes is een Nederlandse aanvaller die voorheen voor Sevilla speelde. Hij heeft al veel internationale ervaring opgedaan met het Nederlandse nationale elftal.

De wedstrijd tegen Heracles Almelo werd gewonnen door Ajax met 1-0. Dusan Tadic scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. De drie zomeraanwinsten speelden een belangrijke rol in de overwinning. Ze lieten zien dat ze klaar zijn om hun bijdrage te leveren aan de successen van Ajax dit seizoen.

Het was een goede start van Ajax voor het nieuwe seizoen. Met de drie zomeraanwinsten in de basis, lijkt Ajax er klaar voor om een sterk seizoen neer te zetten.