Ajax speelt tegen Bodø/Glimt in tussenronde Conference League

Ajax speelt tegen Bodø/Glimt in tussenronde Conference League

Ajax speelt vandaag een belangrijke wedstrijd tegen Bodø/Glimt in de tussenronde van de Conference League. De wedstrijd vindt plaats in het Noorse stadion, de Aspmyra Stadion.

Deze wedstrijd is van groot belang voor Ajax, omdat ze de kans hebben om door te gaan naar de groepsfase van de Conference League. Als ze winnen, zullen ze deelnemen aan de groepsfase, waar ze kunnen strijden om een plaats in de volgende ronde.

Bodø/Glimt is een sterke tegenstander. Ze hebben een goede prestatie geleverd in de Noorse competitie en staan bovenaan de ranglijst. Ook hebben ze al eerder een goede prestatie geleverd tegen Ajax, toen ze in juli 2019 met 1-1 gelijk speelden.

Ajax heeft een sterke selectie voor deze wedstrijd. Ze hebben een aantal spelers die al veel ervaring hebben opgedaan in Europese competities, waaronder Dusan Tadic, Quincy Promes en Donny van de Beek. Ook hebben ze een aantal jonge talenten die klaar zijn om hun kans te grijpen, zoals Ryan Gravenberch en Lassina Traore.

Het belooft dus een interessante wedstrijd te worden, waarbij beide teams hun best zullen doen om te winnen. Het zal interessant zijn om te zien of Ajax in staat is om door te gaan naar de volgende ronde van de Conference League.