Ajax speelt met Tahirovic uitwedstrijd tegen AEK in Europa League

Ajax speelt met Tahirovic uitwedstrijd tegen AEK in Europa League

Ajax heeft afgelopen donderdag een uitwedstrijd gespeeld tegen AEK in de Europa League. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het doelpunt van Ajax werd gemaakt door Tahirovic, die zijn debuut maakte voor de club.

Tahirovic, die afgelopen zomer overkwam van FK Sarajevo, kreeg de kans om te spelen in de tweede helft van de wedstrijd. Hij maakte direct indruk door de gelijkmaker te scoren. Het was een prachtige goal, waarbij hij de bal met een fantastische boog over de keeper schoot.

Het was een belangrijke wedstrijd voor Ajax, omdat het de kans had om de leiding te nemen in de groep. Helaas werd deze kans niet benut, maar de ploeg kan wel tevreden zijn met het resultaat.

Tahirovic heeft laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Ajax. Hij is een veelbelovende aanwinst en heeft laten zien dat hij in staat is om grote prestaties neer te zetten op het hoogste niveau.

De volgende wedstrijd van Ajax is op dinsdag tegen FC Kopenhagen. Als Ajax deze wedstrijd wint, is het goed op weg om door te stoten naar de volgende ronde van de Europa League. Laten we hopen dat Tahirovic ook dan weer een grote rol kan spelen.