Ajax op weg naar overwinning bij RKC onderbroken door zorgelijk incident met Vaessen

Ajax op weg naar overwinning bij RKC onderbroken door zorgelijk incident met Vaessen

Ajax was op weg naar een overwinning bij RKC Waalwijk, maar de wedstrijd werd onderbroken door een zorgelijk incident met doelman Maarten Vaessen. Vaessen raakte geblesseerd na een botsing met een speler van RKC Waalwijk. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De wedstrijd begon goed voor Ajax. Na een kwartier spelen scoorde Dusan Tadic de openingstreffer. Daarna volgde er nog twee goals van Klaas-Jan Huntelaar en Lassina Traoré. Ajax leek op weg naar een makkelijke overwinning.

Het incident met Vaessen veranderde de wedstrijd echter drastisch. Na de botsing moest hij direct worden behandeld door de medische staf van Ajax. Hij werd daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De wedstrijd werd daarna onderbroken en er werd besloten dat er geen vervanger voor Vaessen zou komen. Dit betekende dat Ajax de wedstrijd moest afmaken met tien man. Uiteindelijk wist Ajax de wedstrijd toch te winnen met 3-1.

Het incident met Vaessen is zorgelijk, maar het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn blessure is. We hopen dat hij snel herstelt en weer in actie kan komen.