Ajax onderzoekt of directeur Mislintat beloond is voor transferactiviteiten

Ajax onderzoekt of directeur Mislintat beloond is voor transferactiviteiten

Ajax heeft onderzoek gedaan naar de transferactiviteiten van directeur Marc Overmars. Het onderzoek richtte zich op de beloning die Overmars heeft gekregen voor zijn transferactiviteiten.

De club heeft een onafhankelijk onderzoek ingesteld om te bepalen of Overmars terecht een financiële vergoeding heeft gekregen. Het onderzoek werd uitgevoerd door de externe accountant Ernst & Young.

Het onderzoek richtte zich op de transferactiviteiten van Overmars in de afgelopen jaren, waaronder de transfers van Frenkie de Jong, Daley Blind en Hakim Ziyech. Volgens de club was het doel van het onderzoek om te bepalen of Overmars terecht een financiële vergoeding heeft gekregen voor zijn transferactiviteiten.

Het onderzoek is afgerond en de resultaten zijn nog niet bekendgemaakt. De club heeft aangegeven dat de resultaten van het onderzoek binnenkort worden gepubliceerd.

Het is belangrijk dat er transparantie is over de transferactiviteiten van directeur Marc Overmars. Als er geen transparantie is, kan dit leiden tot twijfel over de juistheid van de beloning die hij heeft gekregen. Daarom is het goed dat Ajax een onafhankelijk onderzoek heeft ingesteld om te bepalen of Overmars terecht een financiële vergoeding heeft gekregen voor zijn transferactiviteiten.