Ajax laat mooie jaarcijfers zien en neemt KPMG in de arm voor Mislintat-onderzoek

Ajax laat mooie jaarcijfers zien en neemt KPMG in de arm voor Mislintat-onderzoek

Ajax heeft een succesvol jaar achter de rug. De club laat mooie jaarcijfers zien en heeft KPMG ingeschakeld voor een Mislintat-onderzoek.

De jaarcijfers van Ajax zijn indrukwekkend. De omzet steeg met bijna 10 procent ten opzichte van het vorige jaar. Ook de winst is gestegen. De club heeft een recordbedrag van €50 miljoen verdiend.

Ajax heeft KPMG ingeschakeld om een Mislintat-onderzoek uit te voeren. Dit onderzoek moet de financiële situatie van de club in kaart brengen. De resultaten van het onderzoek zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 bekend worden gemaakt.

Het Mislintat-onderzoek is vernoemd naar de voormalig technisch directeur van Ajax, Marc Overmars. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de successen van de club. Het onderzoek zal de financiële situatie van Ajax in kaart brengen en mogelijke verbeterpunten aan het licht brengen.

Ajax heeft een succesvol jaar achter de rug. De mooie jaarcijfers en het Mislintat-onderzoek laten zien dat de club klaar is voor de toekomst. Met KPMG aan boord is Ajax klaar om de volgende stap te zetten en nog meer successen te behalen.