Ajax krijgt te maken met een nieuwe tegenslag: doelman Rulli minimaal tot de winterstop uitgeschakeld

Ajax heeft te maken met een nieuwe tegenslag. Doelman Gerónimo Rulli is minimaal tot de winterstop uitgeschakeld. De Argentijnse keeper liep vorige week een knieblessure op tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht.

De blessure komt op een ongelukkig moment voor Ajax, dat al een aantal maanden zonder doelman André Onana moet doen. Onana is geschorst vanwege dopinggebruik en mag pas in februari weer spelen.

Om het gat in de selectie op te vullen, heeft Ajax de 24-jarige doelman Maarten Stekelenburg aangetrokken. Stekelenburg komt over van FC Emmen en zal de komende maanden de doelpunten verdedigen.

Rulli zal in de komende maanden hard werken om zo snel mogelijk weer fit te worden. De Argentijnse doelman is een belangrijke speler voor Ajax en zijn terugkeer zal een welkome versterking zijn voor de ploeg.

Het is nog onduidelijk hoe lang Rulli uitgeschakeld zal zijn. De club hoopt dat hij zo snel mogelijk weer fit is, maar het is nog afwachten hoe de blessure zich ontwikkelt. In ieder geval zal Rulli minimaal tot de winterstop uitgeschakeld zijn.