Ajax in gesprek met commissaris Jan van Halst over mogelijke tijdelijke directiefunctie

Ajax in gesprek met commissaris Jan van Halst over mogelijke tijdelijke directiefunctie

Ajax heeft vandaag in gesprek geweest met commissaris Jan van Halst over de mogelijkheid van een tijdelijke directiefunctie. Jan van Halst is een ervaren bestuurder met een lange staat van dienst binnen de Nederlandse voetbalwereld.

Het gesprek tussen Ajax en Jan van Halst was bedoeld om te bekijken of hij geschikt zou zijn voor een tijdelijke directiefunctie bij de club. Deze functie zou gericht zijn op het versterken van de organisatie en het verbeteren van de financiële situatie.

Jan van Halst heeft aangegeven dat hij bereid is om de functie op zich te nemen, maar dat hij eerst meer informatie wil hebben over de taken die hij zou moeten vervullen. Hij heeft ook aangegeven dat hij bereid is om samen met Ajax te werken aan een plan dat de financiële situatie van de club verbetert.

Ajax heeft aangegeven dat het gesprek met Jan van Halst positief was en dat ze verder willen praten over de mogelijkheid van een tijdelijke directiefunctie. Het is nog niet bekend wanneer er meer informatie beschikbaar zal zijn over deze functie.

Het is duidelijk dat Ajax op zoek is naar een ervaren bestuurder die de club kan helpen bij het verbeteren van de financiële situatie. Jan van Halst lijkt hiervoor een geschikte kandidaat te zijn en het is afwachten wat er uit het verdere gesprek tussen Ajax en Jan van Halst zal voortvloeien.