Ajax heeft nog ruimte voor verbetering volgens Van 't Schip: 'Nog niet zoals we willen'

Ajax heeft nog ruimte voor verbetering volgens Van ‘t Schip: ‘Nog niet zoals we willen’

Ajax heeft nog steeds ruimte voor verbetering, volgens trainer Frank de Boer. In een interview met de NOS zei hij dat de prestaties van de club nog niet zo zijn als hij had gehoopt.

De Boer was duidelijk over wat er moet gebeuren om Ajax weer op het hoogste niveau te krijgen. Hij zei dat er meer discipline en concentratie nodig is, en dat de spelers meer verantwoordelijkheid moeten nemen. Ook benadrukte hij dat er meer gevoel voor tactiek en samenwerking nodig is om de prestaties te verbeteren.

De Boer benadrukte ook dat Ajax meer moet investeren in de jeugdopleiding. Hij zei dat het belangrijk is om jonge talenten te ontwikkelen die in staat zijn om op het hoogste niveau te spelen.

De Boer is ervan overtuigd dat als Ajax deze veranderingen doorvoert, ze weer terug kunnen keren naar het hoogste niveau. Hij zei dat het belangrijk is om de juiste mensen aan te stellen en de juiste beslissingen te nemen om de club naar een hoger niveau te brengen.

Het is duidelijk dat Ajax nog steeds ruimte heeft voor verbetering. Als de club de juiste veranderingen doorvoert, dan kan het weer terugkeren naar het hoogste niveau. Alleen door hard werken en discipline kan Ajax weer succesvol worden.