Ajax en FC Twente stappen dichterbij het hoofdtoernooi van de Champions League.

Ajax en FC Twente hebben een grote stap gezet richting het hoofdtoernooi van de Champions League. Beide clubs hebben hun wedstrijden in de voorrondes gewonnen en staan nu in de derde ronde van de kwalificatie.

Ajax speelde tegen PAOK Saloniki uit Griekenland en won met 0-2. Dankzij deze overwinning staat Ajax nu in de derde ronde van de kwalificatie. De Amsterdammers zullen het opnemen tegen het Bulgaarse Ludogorets Razgrad. Als Ajax deze wedstrijd wint, zal het club doorstoten naar het hoofdtoernooi van de Champions League.

FC Twente heeft ook een grote stap gezet richting het hoofdtoernooi van de Champions League. De club uit Enschede speelde tegen het Deense FC Midtjylland en won met 0-1. Dankzij deze overwinning staat FC Twente nu in de derde ronde van de kwalificatie. De Tukkers zullen het opnemen tegen het Oostenrijkse LASK Linz. Als FC Twente deze wedstrijd wint, zal het club doorstoten naar het hoofdtoernooi van de Champions League.

Ajax en FC Twente staan dus op de drempel van het hoofdtoernooi van de Champions League. Beide clubs zullen alles geven om deze kans te benutten en zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Het zal spannend worden om te zien of ze dit lukt.