Ajax-debuut van Medic met wereldgoal: ‘Ik kan het nauwelijks bevatten’

Ajax-debuut van Medic met wereldgoal: ‘Ik kan het nauwelijks bevatten’

De jonge Ajacied, Luka Medic, maakte afgelopen zaterdag zijn debuut in de Eredivisie. Hij deed dit op een spectaculaire manier door een wereldgoal te maken. De 19-jarige aanvaller kon het nauwelijks bevatten.

Medic kwam in de tweede helft van het duel tussen Ajax en FC Twente in het veld. Hij kreeg direct een grote kans om te scoren, maar deze werd gemist. Toch lukte het Medic om de 1-1 te maken. Hij schoot de bal vanuit een onmogelijke hoek in het doel. De goal werd alom geprezen en werd door velen als een wereldgoal bestempeld.

Na afloop van de wedstrijd was Medic duidelijk verrast door zijn prestatie. “Ik kan het nauwelijks bevatten dat ik mijn debuut heb gemaakt met zo’n goal. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n goal zou maken”, aldus Medic.

De trainer van Ajax, Erik ten Hag, was ook erg te spreken over de prestatie van Medic. “Het was een prachtige goal en ik ben erg blij dat Luka zo’n goede indruk heeft gemaakt bij zijn debuut. Hij heeft laten zien dat hij klaar is voor het eerste elftal.”

Met zijn wereldgoal heeft Medic een geweldig debuut gemaakt bij Ajax. Het is afwachten of hij meer kansen krijgt om zich verder te bewijzen bij de Amsterdammers.