Ajax blijft laatste in Europa League-poule na nederlaag tegen Brighton

Ajax blijft laatste in Europa League-poule na nederlaag tegen Brighton

Ajax heeft vandaag een teleurstellende nederlaag geleden in de Europa League. De Amsterdammers verloren met 2-1 van Brighton & Hove Albion. Hierdoor staat Ajax nu laatste in de poule met slechts twee punten uit vier wedstrijden.

De wedstrijd begon goed voor Ajax, want binnen vijf minuten stond het al 1-0. Dusan Tadic scoorde de openingstreffer, maar daarna ging het mis. Brighton kwam terug in de wedstrijd en scoorde twee keer.

Het verlies van Ajax is een grote teleurstelling, omdat de Amsterdammers als favoriet begonnen aan de wedstrijd. De ploeg had al twee keer eerder gelijkgespeeld in de poule, maar heeft nu een achterstand opgebouwd.

De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Ajax. Als de ploeg de volgende twee wedstrijden wint, dan heeft het nog een kans om door te gaan naar de volgende ronde. Maar als Ajax nog meer punten verliest, dan is het uitgeschakeld.

Het is belangrijk dat Ajax zich herpakt en weer gaat winnen. Alleen zo kan de ploeg laten zien dat het nog steeds een van de beste teams in Europa is.