Ajax benoemt Alex Kroes als nieuwe algemeen directeur, opvolger van Edwin van der Sar

Ajax heeft een nieuwe algemeen directeur. Alex Kroes is benoemd als opvolger van Edwin van der Sar. Kroes heeft een lange carrière in het bedrijfsleven en heeft veel ervaring met leiderschap.

Van der Sar heeft Ajax in de afgelopen jaren naar ongekende hoogten gebracht. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team, de opbouw van de organisatie en de verbetering van de financiële situatie. Ondanks zijn grote successen, heeft hij besloten om te stoppen als algemeen directeur.

Kroes heeft een lange carrière in het bedrijfsleven en heeft veel ervaring met leiderschap. Hij is een gepassioneerde en ervaren leider die zich richt op resultaatgericht werken. Hij is een sterke leider die zich richt op samenwerking, innovatie en duurzaamheid.

Kroes is enthousiast over de kans om bij Ajax te werken. Hij zegt: “Ik ben erg blij om deel uit te maken van dit geweldige team. Ik kijk ernaar uit om samen met iedereen bij Ajax te werken om de club naar nog grotere hoogten te brengen.”

Met de benoeming van Kroes als algemeen directeur, is Ajax klaar voor de toekomst. Met zijn ervaring en kennis, zal hij een grote bijdrage leveren aan het succes van de club. Hij zal de club helpen om nieuwe successen te behalen en de toekomst van Ajax veilig te stellen.