Ajax-aanvoerder Bergwijn verwijt media: 'Jullie zaaien onrust'

Ajax-aanvoerder Bergwijn verwijt media: ‘Jullie zaaien onrust’

Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn heeft de media verweten dat ze onrust zaaien binnen de club. De aanvoerder sprak zijn frustratie uit over de manier waarop de media de situatie rondom Ajax benaderen.

Bergwijn was duidelijk niet blij met de manier waarop de media de situatie rondom Ajax hebben benaderd. “Het is moeilijk om te begrijpen hoe de media ons zo negatief benaderen. We zijn een team, we zijn een familie. De media zaait alleen maar onrust en dat is niet goed voor ons”, aldus Bergwijn.

De aanvoerder van Ajax benadrukte dat het team sterk is en dat ze samen kunnen werken om hun doelen te bereiken. “We moeten samenwerken om onze doelen te bereiken, maar de media maakt het moeilijker door onrust te zaaien. We moeten samenwerken en niet tegen elkaar werken”, zei Bergwijn.

Het is duidelijk dat Bergwijn teleurgesteld is in de manier waarop de media de situatie rondom Ajax benaderen. Hij benadrukte dat het team sterk is en dat ze samen kunnen werken om hun doelen te bereiken. Als de media hun verantwoordelijkheid nemen en stoppen met onrust te zaaien, dan kan Ajax haar doelen bereiken.