AJ McLean van Backstreet Boys en zijn vrouw gaan uit elkaar

AJ McLean, de voorman van de wereldberoemde boyband Backstreet Boys, heeft aangekondigd dat hij en zijn vrouw Rochelle Deanna Karidis uit elkaar gaan. Het echtpaar heeft samen twee kinderen.

De Amerikaanse zanger en zijn vrouw hebben in een verklaring laten weten dat ze na een lange periode van overwegingen hebben besloten om hun huwelijk te beëindigen. Ze hebben verklaard dat ze de beste vrienden blijven en dat ze samen de verantwoordelijkheid dragen voor het opvoeden van hun twee kinderen.

McLean en Karidis trouwden in 2011 in Los Angeles. De zanger is al sinds 1993 lid van de Backstreet Boys, waarmee hij wereldwijd miljoenen fans heeft. De band heeft meerdere hits gehad, waaronder ‘I Want It That Way’ en ‘As Long As You Love Me’.

Hoewel het echtpaar hun huwelijk beëindigt, lijkt het erop dat ze hun relatie op een goede manier beëindigen. Ze hebben verklaard dat ze beiden hun best zullen doen om hun kinderen een liefdevolle en stabiele omgeving te bieden.

Het is duidelijk dat AJ McLean en Rochelle Deanna Karidis een moeilijke beslissing hebben genomen. Hoewel de fans van de Backstreet Boys teleurgesteld zijn, hopen ze dat het echtpaar de beste toekomst krijgt die ze verdienen.