Air France-KLM neemt deel in eigendom van Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS

Air France-KLM neemt deel in eigendom van Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS

Air France-KLM heeft een belangrijke stap gezet in de Scandinavische luchtvaartmarkt door deel te nemen in de eigendom van de Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS. De Franse-Nederlandse luchtvaartalliantie heeft een belang van 20% genomen in SAS.

Deze investering is een strategische zet van Air France-KLM om hun positie in de Scandinavische markt te versterken. Door deel te nemen in de eigendom van SAS, krijgt Air France-KLM toegang tot de Scandinavische markt en kan het zijn netwerk uitbreiden.

Met deze investering is Air France-KLM ook in staat om meer klanten te bedienen en hun klanten een betere service te bieden. Het bedrijf zal ook profiteren van de kennis en ervaring van SAS op het gebied van luchtvaart.

De investering van Air France-KLM in SAS is ook gunstig voor de Scandinavische luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf zal profiteren van de expertise en het netwerk van Air France-KLM, waardoor het in staat is om meer klanten te bedienen en hun diensten uit te breiden.

Deze investering is een grote stap voor Air France-KLM om hun aanwezigheid in de Scandinavische markt te versterken. Door deel te nemen in de eigendom van SAS, kan het bedrijf zijn netwerk uitbreiden en meer klanten bedienen. Het is ook gunstig voor SAS, omdat het bedrijf kan profiteren van de expertise en het netwerk van Air France-KLM.