Agent in Gelderse Varsseveld Gewond na Ongeval met Eigen Dienstwapen

Agent in Gelderse Varsseveld Gewond na Ongeval met Eigen Dienstwapen

Een agent van de politie in Gelderse Varsseveld is gewond geraakt na een ongeval met zijn eigen dienstwapen. Het incident gebeurde op maandagavond rond 21.00 uur.

Volgens de politie was de agent bezig met een patrouille in de omgeving toen hij plotseling gewond raakte. De agent werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar hij onderzocht werd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident en stelt dat er geen aanwijzingen zijn dat er iemand anders bij betrokken was. Het lijkt erop dat de agent zichzelf heeft verwond door zijn eigen dienstwapen.

De politie heeft de familie van de agent op de hoogte gesteld en er wordt een verdere medische behandeling voor hem georganiseerd. De agent is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en is thuis aan het herstellen.

De politie heeft laten weten dat er geen gevaar is voor anderen en dat er geen verdere actie nodig is. Er wordt echter wel verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van het incident.

Het incident is een herinnering aan de noodzaak om voorzichtig te zijn met wapens, ook als het om dienstwapens gaat. De politie roept iedereen op om altijd voorzichtig te zijn met wapens en om de veiligheidsvoorschriften te volgen.