Advocaat pleit schuldig in verkiezingsfraudezaak rond Trump

Advocaat pleit schuldig in verkiezingsfraudezaak rond Trump

De Amerikaanse president Donald Trump staat onder druk door een schandaal rond verkiezingsfraude. Een van zijn voormalige adviseurs, Michael Cohen, heeft toegegeven schuldig te zijn aan het betalen van geld aan twee vrouwen om hun stilte te kopen over hun affaire met Trump. Cohen’s advocaat heeft dinsdag bevestigd dat hij schuldig is aan deze misdaad.

De advocaat van Cohen, Lanny Davis, heeft bevestigd dat zijn cliënt schuldig is aan de verkiezingsfraudezaak. Hij heeft gezegd dat Cohen zich schuldig heeft gemaakt aan twee misdrijven: het betalen van geld aan twee vrouwen om hun stilte te kopen over hun affaire met Trump, en het maken van valse verklaringen aan het Congres over deze transacties.

Deze schuldbekentenis is een grote klap voor Trump. Hoewel hij Cohen niet direct heeft beschuldigd van de verkiezingsfraude, kan deze schuldbekentenis een negatieve invloed hebben op zijn verkiezingscampagne.

De schuldbekentenis van Cohen is ook een grote klap voor de Republikeinse Partij. Hoewel de partij niet direct betrokken is bij de verkiezingsfraude, kan deze schuldbekentenis een negatieve invloed hebben op hun verkiezingscampagne.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze schuldbekentenis. Hoewel de schuldbekentenis een grote klap is voor Trump en de Republikeinse Partij, is het nog te vroeg om te zeggen wat de gevolgen zullen zijn. Als gevolg van deze schuldbekentenis zal er waarschijnlijk meer druk komen op Trump om meer informatie te geven over de verkiezingsfraudezaak.