Advocaat Peter Gillis beoordeelt aangifte Nicol Kremers als ‘weinig intelligent’

Advocaat Peter Gillis heeft de aangifte van Nicol Kremers beoordeeld als ‘weinig intelligent’. Deze uitspraak werd gedaan tijdens een rechtszaak in Amsterdam. Kremers was aangeklaagd voor het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval waarbij twee personen gewond raakten.

Gillis heeft de aangifte van Kremers bekritiseerd omdat hij zei dat Kremers niet goed had nagedacht over wat hij deed. Volgens Gillis had Kremers beter moeten weten dan om zo’n risicovolle actie te ondernemen. Hij zei ook dat Kremers’ acties ‘weinig intelligent’ waren.

De rechtbank heeft Kremers veroordeeld tot een boete van €1.000 en een rijontzegging van twee jaar. Ook moet hij een schadevergoeding betalen aan de slachtoffers.

Hoewel de uitspraak van Gillis hard klinkt, is het belangrijk om te benadrukken dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen acties. Het is belangrijk om goed na te denken over wat je doet voordat je iets onderneemt, vooral als het risico’s met zich meebrengt. Als mensen hier niet aan denken, kunnen er ernstige gevolgen zijn.