ADO verslaat FC Groningen en voorkomt schokeffect bij NAC

ADO verslaat FC Groningen en voorkomt schokeffect bij NAC

ADO Den Haag heeft afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning geboekt in de Eredivisie. De ploeg versloeg FC Groningen met 2-1, waardoor NAC Breda een schokeffect voorkwam.

De wedstrijd begon met een sterke start voor ADO Den Haag. Na een kwartier spelen opende Danny Bakker de score met een mooie kopbal. Kort daarna verdubbelde Sheraldo Becker de voorsprong van ADO. FC Groningen kwam nog terug in de wedstrijd, maar kon de achterstand niet meer goedmaken.

De overwinning van ADO was belangrijk voor NAC Breda, omdat het de ploeg uit Breda een schokeffect voorkwam. NAC staat namelijk op de laatste plaats in de Eredivisie en had een achterstand van vier punten op FC Groningen. Als FC Groningen had gewonnen, zou NAC zeven punten achterstand hebben gehad.

Met deze overwinning heeft ADO Den Haag laten zien dat het een team is dat kan vechten voor de overwinning. De ploeg heeft nu al vier wedstrijden op rij gewonnen en staat daardoor op de zevende plaats in de Eredivisie.

Het is duidelijk dat ADO Den Haag een team is dat kan vechten voor de overwinning. De ploeg heeft laten zien dat het een serieuze concurrent is voor een plek in de top-vijf van de Eredivisie. Daarnaast heeft de ploeg ook laten zien dat het in staat is om NAC Breda te helpen bij het voorkomen van een schokeffect.