ADO Den Haag wint bij FC Emmen, FC Groningen verliest

ADO Den Haag heeft afgelopen zondag een overwinning geboekt bij FC Emmen. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk won met 1-2. Na een moeizame start kwam ADO Den Haag op voorsprong door een doelpunt van Abdenasser El Khayati. Na rust verdubbelde El Khayati de voorsprong, waardoor ADO Den Haag de overwinning binnen kon halen.

FC Groningen had het minder goed dan ADO Den Haag. De ploeg van trainer Danny Buijs verloor met 2-1 bij Heracles Almelo. Heracles Almelo kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Brandley Kuwas. Na rust kwam FC Groningen langszij door een doelpunt van Mimoun Mahi, maar Heracles Almelo maakte al snel de winnende treffer door een doelpunt van Dabney Dos Santos.

Met deze resultaten staat ADO Den Haag nu op de veertiende plek in de Eredivisie. FC Groningen staat op de twaalfde plek. Beide ploegen hebben nog een aantal wedstrijden te gaan om hun seizoen af te sluiten.