ADO Den Haag verdrijft Sparta uit KNVB-bekertoernooi, NEC makkelijk door

ADO Den Haag heeft afgelopen week een grote overwinning behaald in het KNVB-bekertoernooi. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk versloeg Sparta Rotterdam met 3-1, waardoor ze door zijn naar de volgende ronde. NEC Nijmegen had het gemakkelijker en won met 5-1 van FC Eindhoven.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam was een spannende strijd. ADO begon sterk en kreeg al snel de leiding door een doelpunt van Mike Havenaar. Sparta kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Robert Mühren, maar ADO bleef sterk spelen en kreeg nog twee doelpunten van Thomas Necid en Danny Bakker.

NEC Nijmegen had het gemakkelijker tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Peter Hyballa had al na twintig minuten een voorsprong van 3-0 door doelpunten van Anthony Limbombe, Jens Odgaard en Jop van der Linden. In de tweede helft scoorde NEC nog twee keer, waardoor de eindstand 5-1 werd.

Met deze overwinningen zijn ADO Den Haag en NEC Nijmegen door naar de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi. Beide ploegen hebben nu een goede kans om verder te komen en misschien wel de finale te bereiken. Het wordt spannend om te zien wat deze twee ploegen in de toekomst nog gaan bereiken.