ADO Den Haag schiet Sparta uit KNVB-beker in Keuken Kampioen Divisie

ADO Den Haag heeft op maandagavond een grote overwinning behaald in de KNVB-beker. Na een spannende wedstrijd schoot ADO Den Haag Sparta uit de beker met een score van 3-1.

De wedstrijd begon goed voor ADO Den Haag, die al na twintig minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Tom Beugelsdijk. Na de rust kwam Sparta terug in de wedstrijd door een doelpunt van Lars Veldwijk. Maar ADO Den Haag was niet van plan om de wedstrijd te verliezen en scoorde twee late doelpunten door Mike Havenaar en Abdenasser El Khayati.

Door deze overwinning heeft ADO Den Haag zich geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB-beker. Maar het team zal niet meer in de Eredivisie spelen, maar in de Keuken Kampioen Divisie. ADO Den Haag is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Eredivisie en zal dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie spelen.

De overwinning op Sparta is een goed teken voor ADO Den Haag, dat aantoont dat het team klaar is voor de Keuken Kampioen Divisie. De supporters van ADO Den Haag hopen dat het team deze prestatie kan herhalen in de Keuken Kampioen Divisie en zo terugkeert naar de Eredivisie.