Adil Ramzi, coach uit Marokko, getuigt over de aardbeving: 'Het verdriet is hier zo groot'

Adil Ramzi, coach uit Marokko, getuigt over de aardbeving: ‘Het verdriet is hier zo groot’

Adil Ramzi, een coach uit Marokko, heeft een emotioneel getuigenis afgelegd over de aardbeving die het land heeft getroffen. De aardbeving had een kracht van 5,7 op de schaal van Richter en heeft veel schade aangericht in de regio Al Hoceima.

Ramzi was op het moment van de aardbeving in de stad Al Hoceima en vertelde dat hij het gevoel had dat de aarde onder zijn voeten schudde. “Het was een verschrikkelijke ervaring,” zei hij. “Ik was bang dat het gebouw waarin ik me bevond zou instorten.”

Ramzi vertelde ook dat hij naar buiten rende om te zien wat er aan de hand was. “Het was verschrikkelijk,” zei hij. “Ik zag mensen die huilden en schreeuwden om hulp. Er waren veel gebouwen die beschadigd waren en er was veel stof in de lucht.”

Ramzi vertelde ook dat hij de mensen die getroffen waren door de aardbeving probeerde te helpen. “Ik heb mensen geholpen om hun spullen te verzamelen en hun huizen te verlaten,” zei hij. “Het verdriet hier is zo groot.”

Ramzi benadrukte ook dat de regering en lokale autoriteiten alles in het werk stellen om de slachtoffers te helpen. “Er is veel steun vanuit de regering en lokale autoriteiten,” zei hij. “Ze doen hun best om ervoor te zorgen dat iedereen die getroffen is door de aardbeving hulp krijgt.”

Ramzi’s verhaal toont aan hoe verschrikkelijk de aardbeving was voor de mensen in Marokko. Het verdriet is hier zo groot, maar gelukkig wordt er veel steun geboden door de regering en lokale autoriteiten.