Adam Yates wint GP Montreal na late aanval, volgt ploegmaat Pogacar op

Adam Yates wint GP Montreal na late aanval, volgt ploegmaat Pogacar op

Adam Yates heeft de Grand Prix Montreal gewonnen na een late aanval. Hij volgt daarmee zijn ploegmaat Tadej Pogacar op, die de race vorig jaar won.

De Britse renner Adam Yates heeft de Grand Prix Montreal gewonnen. De race, die voor het eerst in 2019 werd gehouden, werd gewonnen door zijn ploegmaat Tadej Pogacar vorig jaar.

Yates begon de race met een achterstand van twee seconden op de leider, maar hij slaagde erin om de leiding te nemen met een late aanval. Hij werd gevolgd door twee andere renners, waaronder zijn ploegmaat Pogacar.

Yates kwam als eerste over de finishlijn en won de race met een voorsprong van twee seconden. Hij volgde daarmee zijn ploegmaat op als winnaar van de Grand Prix Montreal.

De winst van Yates is een grote prestatie voor hem en voor zijn ploeg. Het bewijst dat de renners van de ploeg in staat zijn om te presteren op het hoogste niveau.

De Grand Prix Montreal is een belangrijke race in het wielerseizoen en het is een grote prestatie voor Yates om deze race te winnen. Hij heeft laten zien dat hij in staat is om te concurreren met de beste renners ter wereld.