Actievoerders Blokkeren A12 Met Minder Politie Aanwezig

Actievoerders Blokkeren A12 Met Minder Politie Aanwezig

Actievoerders hebben vandaag de A12 in Utrecht geblokkeerd. Ze protesteren tegen de aanwezigheid van minder politieagenten in de stad. De actievoerders zijn van mening dat de politie niet genoeg is om de veiligheid in de stad te garanderen.

De actie begon rond 11.00 uur in de ochtend. De actievoerders versperden de weg met auto’s, waardoor het verkeer stil kwam te staan. Ook werden er spandoeken opgehangen met daarop de boodschap dat er meer politie nodig is. De politie heeft geprobeerd om de actievoerders te verwijderen, maar dat is niet gelukt.

De actievoerders zijn van mening dat er meer politieagenten nodig zijn om de veiligheid in de stad te waarborgen. Ze stellen dat er te weinig agenten zijn om de criminaliteit aan te pakken en om mensen te beschermen. Ze eisen dat er meer agenten worden aangesteld om de veiligheid in Utrecht te vergroten.

De actie heeft veel ophef veroorzaakt. Er zijn veel mensen die het eens zijn met de actievoerders, maar er zijn ook mensen die vinden dat de actie te ver gaat. De politie heeft aangegeven dat ze de situatie goed in de gaten houdt en dat ze alles doet om ervoor te zorgen dat het verkeer zo snel mogelijk weer vlot kan lopen.

Het is nog onduidelijk of de actievoerders hun eisen zullen krijgen. De gemeente Utrecht heeft aangegeven dat ze de situatie serieus neemt en dat ze bereid is om met alle betrokken partijen in gesprek te gaan.