‘Acteursvakbond verontwaardigd over stilleggen onderhandelingen: Respectloos gedrag’

De Nederlandse Acteursvakbond is verontwaardigd over het stilleggen van de onderhandelingen met de Nederlandse Filmacademie. De vakbond heeft een verklaring uitgegeven waarin ze hun verontwaardiging uiten over het respectloze gedrag van de Filmacademie.

Volgens de Acteursvakbond is het stilleggen van de onderhandelingen een duidelijk teken van onvermogen om een oplossing te vinden voor de problemen die acteurs in Nederland tegenkomen. Ze stellen dat de Filmacademie niet bereid is om te luisteren naar de zorgen van acteurs en dat ze geen respect tonen voor de moeite die de acteurs zich getroosten om hun werk te doen.

De vakbond heeft aangegeven dat ze bereid zijn om verder te onderhandelen met de Filmacademie, maar dat ze niet langer bereid zijn om met hen samen te werken als ze niet bereid zijn om hun standpunten en verwachtingen te respecteren. Ze hebben ook aangegeven dat ze bereid zijn om hun eigen standpunten te verdedigen als dat nodig is.

De Acteursvakbond heeft ook aangegeven dat ze bereid zijn om samen te werken met andere organisaties die acteurs in Nederland willen helpen. Ze hopen dat de Filmacademie hun standpunten en verwachtingen zal respecteren en dat ze samen kunnen werken aan een oplossing voor de problemen waar acteurs in Nederland mee te maken hebben.

De Acteursvakbond is vastbesloten om ervoor te zorgen dat acteurs in Nederland hun rechten krijgen en dat ze worden gerespecteerd voor hun bijdrage aan de filmindustrie. Ze hopen dat de Filmacademie hun standpunten en verwachtingen zal respecteren en dat er een oplossing kan worden gevonden voor de problemen waar acteurs in Nederland mee te maken hebben.