Achttien verbrande lichamen aangetroffen na grote bosbrand bij Grieks dorp

Afgelopen week hebben brandweerlieden achttien verbrande lichamen aangetroffen na een grote bosbrand bij het Griekse dorp Mati. De brandweerlieden waren bezig met het blussen van de brand toen ze de verbrande lichamen vonden.

De brandweerlieden hebben bevestigd dat de brand begonnen is door een blikseminslag. De brandweerlieden hebben hard gewerkt om de brand te blussen, maar de wind verspreidde het vuur snel. Binnen een paar uur had het vuur meer dan 1.000 hectare bos in de omgeving verwoest.

Het was een tragische gebeurtenis voor de inwoners van Mati. Veel mensen zijn hun huizen kwijtgeraakt en veel families hebben hun geliefden verloren. De autoriteiten hebben de inwoners geholpen met het zoeken naar hun familieleden en hebben hulp geboden aan degenen die hun huizen hebben verloren.

De autoriteiten hebben ook bevestigd dat er achttien verbrande lichamen zijn gevonden. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt verwacht dat de autoriteiten binnenkort meer informatie zullen vrijgeven.

Het is een tragisch voorval voor de inwoners van Mati en voor de familieleden van de slachtoffers. We hopen dat de autoriteiten snel meer informatie vrijgeven over de identiteit van de slachtoffers, zodat hun familieleden hun verlies kunnen verwerken.