Acda en de Munnik brengen na tien jaar een nieuw album uit

Acda en de Munnik, de Nederlandse popgroep, heeft na tien jaar een nieuw album uitgebracht. Het album, getiteld ‘Hoe Lang’, is hun eerste album sinds 2009.

Het album bevat twaalf nummers, waaronder de single ‘Kom Terug Naar Jou’. Deze single is al uitgebracht en is een van de meest populaire nummers van het album.

De groep heeft veel aandacht besteed aan het schrijven en produceren van het album. De nummers zijn geschreven door Thomas Acda en Paul de Munnik, en zijn geproduceerd door JB Meijers.

Het album is een mix van pop, rock en folk. Het is een mix van de klassieke Acda en de Munnik-sound met een modern tintje. De nummers gaan over liefde, verlies, hoop en verlangen.

Het album is nu verkrijgbaar op verschillende streamingdiensten. Fans kunnen ook de cd of vinyl versie kopen.

Acda en de Munnik hebben ook een aantal optredens gepland om het album te promoten. Fans kunnen de groep zien optreden in verschillende steden in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Het nieuwe album van Acda en de Munnik is een welkome toevoeging aan de Nederlandse muziekscene. Het is een prachtig album dat luisteraars meeneemt op een emotionele reis.