Aantal reizigers met de trein naar Zandvoort voor Formule 1-race stijgt naar recordhoogte

Aantal reizigers met de trein naar Zandvoort voor Formule 1-race stijgt naar recordhoogte

De Formule 1-race in Zandvoort heeft een enorme toename van het aantal reizigers met de trein gezien. Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft het aantal reizigers dat naar Zandvoort reist voor de race een recordhoogte bereikt.

De NS meldt dat er op zondag 21 juni, de dag van de race, meer dan 20.000 reizigers met de trein naar Zandvoort zijn gereisd. Dit is meer dan het dubbele van het aantal reizigers dat normaal naar Zandvoort reist.

De NS heeft extra treinen ingezet om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar treinreizen. Er waren extra treinen tussen Amsterdam en Zandvoort, maar ook tussen andere steden zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

De NS heeft ook extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de reizigers veilig en comfortabel kunnen reizen. Er waren extra medewerkers aanwezig om de drukte te verminderen en er waren extra informatiepunten waar reizigers informatie konden krijgen over hun reis.

Het is duidelijk dat de Formule 1-race in Zandvoort veel mensen heeft aangetrokken. De NS verwacht dat het aantal reizigers met de trein naar Zandvoort alleen maar zal toenemen in de komende jaren.