Aantal doden en gewonden door tornado in Amerikaanse staat Tennessee

De Amerikaanse staat Tennessee is getroffen door een zware tornado die grote schade heeft aangericht en een aantal doden en gewonden heeft veroorzaakt. De tornado trof de staat op 3 maart 2020 en heeft een spoor van verwoesting achtergelaten.

Volgens de autoriteiten in Tennessee zijn er tot nu toe 24 mensen om het leven gekomen als gevolg van de tornado. Ook zijn er meer dan 200 mensen gewond geraakt. De meeste slachtoffers waren afkomstig uit de stad Putnam County, waar de tornado het meest heeft gewoed.

De tornado heeft ook veel schade aangericht aan huizen en andere gebouwen. Er zijn meer dan 1000 huizen beschadigd en veel bedrijven zijn verwoest. De autoriteiten hebben hulpverleners naar de getroffen gebieden gestuurd om de mensen te helpen bij het herstellen van hun levens.

De autoriteiten hebben ook een noodfonds opgezet om de slachtoffers te helpen bij het betalen van medische kosten en andere kosten die zij hebben gemaakt als gevolg van de tornado. Ook worden er financiƫle hulp en voedselhulp aangeboden aan de getroffen families.

De autoriteiten hebben ook gezegd dat ze alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de getroffen families zo snel mogelijk worden geholpen. Ze hebben ook gezegd dat ze hun best doen om ervoor te zorgen dat er geen verdere schade wordt aangericht door de tornado.

Het is een verschrikkelijke tragedie voor de mensen in Tennessee die door deze tornado getroffen zijn. We hopen dat de autoriteiten erin slagen om zo snel mogelijk hulp te bieden aan de getroffen families en dat ze erin slagen om ervoor te zorgen dat er geen verdere schade wordt aangericht door de tornado.