Aantal doden en gewonden bij verkeersongeluk op A28 in Drenthe

Afgelopen maandag heeft er op de A28 in Drenthe een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde rond de middag en betrof twee auto’s. Helaas heeft het ongeluk geresulteerd in twee doden en twee gewonden.

De politie heeft bevestigd dat de bestuurder van de ene auto, een man van in de vijftig, is overleden. De passagier, een vrouw van in de zestig, is naar het ziekenhuis gebracht met ernstige verwondingen. De bestuurder van de andere auto, een man van in de dertig, is ook overleden. De passagier, een vrouw van in de twintig, is ook naar het ziekenhuis gebracht met ernstige verwondingen.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Er zijn geen aanwijzingen dat er sprake was van alcohol- of drugsgebruik. Er is ook geen sprake van dat er te hard gereden werd.

Het ongeluk heeft veel emoties losgemaakt bij de mensen die betrokken waren bij het ongeluk en bij de omstanders. De politie heeft iedereen gevraagd om respect te tonen voor de slachtoffers en hun familie.

Het verkeer op de A28 is tijdelijk stilgelegd terwijl de politie het ongeluk onderzocht. De weg is intussen weer vrijgegeven en het verkeer kan weer normaal doorgaan.

Het ongeluk is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk het verkeer kan zijn. We moeten allemaal voorzichtig zijn als we de weg op gaan en altijd onze verantwoordelijkheid nemen.