Aantal dodelijke slachtoffers van bomaanslagen in Iran stijgt naar 95

Aantal dodelijke slachtoffers van bomaanslagen in Iran stijgt naar 95

Het aantal dodelijke slachtoffers van bomaanslagen in Iran is de afgelopen maanden sterk gestegen. Volgens de laatste cijfers zijn er in totaal 95 mensen omgekomen bij bomaanslagen in het land.

De meeste aanslagen vonden plaats in de hoofdstad Teheran, waar in totaal 34 mensen het leven lieten. Ook in andere steden zoals Mashhad, Isfahan, Kerman en Ahvaz werden aanslagen gepleegd.

De meeste aanslagen werden gepleegd door extremistische groeperingen die het regime van Iran willen verzwakken. Ook zijn er aanwijzingen dat sommige aanslagen zijn gepleegd door buitenlandse groeperingen.

De autoriteiten in Iran hebben verschillende maatregelen genomen om de aanslagen te voorkomen. Er zijn meer beveiligingsmaatregelen getroffen in de steden en er is een grootscheepse anti-terreurcampagne gestart.

Hoewel de autoriteiten hun best doen om de aanslagen te voorkomen, blijven de cijfers stijgen. Het is belangrijk dat er meer maatregelen worden genomen om de veiligheid van de burgers te waarborgen. Alleen op deze manier kan het aantal slachtoffers worden verminderd.