RKC wint van FC Volendam in spannende slotfase, NEC en Almere delen punten

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag in de Eerste Divisie. RKC Waalwijk won een spannende wedstrijd tegen FC Volendam met 2-1. De thuisploeg kwam op voorsprong in de eerste helft door een doelpunt van Jari Schuurman, maar FC Volendam kwam in de tweede helft terug met een doelpunt van Jeroen Veldmate. Uiteindelijk was het RKC dat de winst pakte door een doelpunt van Nick Doodeman in de slotfase.

In de andere wedstrijden van de dag werd er ook gespeeld. NEC Nijmegen en Almere City FC speelden tegen elkaar en het werd uiteindelijk 1-1. NEC kwam op voorsprong door een doelpunt van Jari Vlak, maar Almere City FC kwam terug in de tweede helft door een doelpunt van Thomas Verheydt. Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Het was een spannende dag in de Eerste Divisie, waar RKC Waalwijk de winst pakte tegen FC Volendam, terwijl NEC Nijmegen en Almere City FC de punten deelden. Deze resultaten hebben ervoor gezorgd dat RKC Waalwijk nu op de tweede plaats staat in de Eerste Divisie, terwijl NEC Nijmegen op de vijfde plaats staat en Almere City FC op de elfde plaats staat.