Max Verstappen tankt vertrouwen in sprintrace: 'Maar zondag wordt een totaal andere race'

Max Verstappen tankt vertrouwen in sprintrace: ‘Maar zondag wordt een totaal andere race’

Max Verstappen heeft zijn vertrouwen getankt in de sprintrace van de Grand Prix van Bahrein. De Nederlander eindigde als tweede in de korte race, waarmee hij zijn tweede podiumplaats van het seizoen behaalde.

De Red Bull-coureur begon de race vanaf de vierde plaats en was in staat om zich te verbeteren naar de tweede plaats achter Lewis Hamilton. Verstappen was tevreden met zijn prestatie, maar benadrukte dat de race van zondag een totaal andere race zal zijn.

“Ik denk dat we een goede race hebben gereden en ik ben blij met het resultaat. We hebben wat vertrouwen getankt, maar zondag wordt een totaal andere race”, zei Verstappen.

Verstappen is ervan overtuigd dat Red Bull Racing in staat is om meer te presteren in de race van zondag. “We hebben nog steeds wat werk te doen, maar ik denk dat we in staat zijn om een betere prestatie te leveren dan vandaag. We gaan er alles aan doen om de best mogelijke resultaten te behalen.”

De Nederlander is ook van plan om zich voor te bereiden op de race van zondag. “We gaan ons voorbereiden op de race van zondag en ik denk dat we een goede kans hebben om een podiumplaats te behalen. We gaan er alles aan doen om onszelf in de best mogelijke positie te brengen.”

Max Verstappen heeft dus zijn vertrouwen getankt in de sprintrace van Bahrein en is nu klaar om meer te presteren in de race van zondag. Het is nu aan hem om te laten zien wat hij kan doen en of hij in staat is om een podiumplaats te behalen.