Antwerp verliest tweede competitiewedstrijd na weggestuurde Van Bommel

Antwerp heeft zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg van trainer Laszlo Bölöni ging onderuit tegen KV Mechelen met 0-2. De wedstrijd werd beïnvloed door het vroege vertrek van assistent-trainer Mark van Bommel.

Van Bommel, die in de zomer naar Antwerp kwam, werd na de eerste wedstrijd van het seizoen weggestuurd. Volgens de club was er sprake van een ‘onverenigbaarheid van karakters’. De verwachting was dat deze beslissing geen invloed zou hebben op de prestaties van de ploeg, maar dat bleek niet het geval.

De wedstrijd tegen KV Mechelen begon goed voor Antwerp, maar al snel kwam de thuisploeg op voorsprong. In de tweede helft vergrootte KV Mechelen de voorsprong en Antwerp kon geen antwoord vinden. Na de wedstrijd gaf Bölöni toe dat de afwezigheid van Van Bommel een negatieve invloed had op de prestaties van zijn ploeg.

Het is duidelijk dat Antwerp nog steeds aan het wennen is aan het leven zonder Van Bommel. De club zal nu hard moeten werken om de prestaties te verbeteren en om de volgende wedstrijden te winnen. Alleen dan kan Antwerp in de top van de competitie blijven meedraaien.