AZ verslaat Heerenveen dankzij historische hattrick van Pavlidis

AZ verslaat Heerenveen dankzij historische hattrick van Pavlidis

AZ heeft afgelopen zondag een spectaculaire overwinning behaald door Heerenveen met 3-0 te verslaan. Deze overwinning was te danken aan een historische hattrick van de Griekse spits Oussama Idrissi Pavlidis.

Pavlidis opende de score al vroeg in de wedstrijd. In de tweede helft verdubbelde hij zijn voorsprong met een prachtige kopbal. Uiteindelijk maakte hij de hattrick compleet met een schitterende vrije trap.

Met deze overwinning heeft AZ zichzelf in een goede positie gebracht om de titelrace in de Eredivisie te winnen. De ploeg staat nu tweede in de competitie, op slechts één punt achter Ajax.

De prestatie van Pavlidis was niet alleen belangrijk voor AZ, maar ook voor de Griekse voetbalwereld. Hij is de eerste Griekse speler die ooit een hattrick heeft gescoord in de Eredivisie.

De overwinning van AZ is een grote stap naar het winnen van de titel. Als ze hun voorsprong kunnen behouden, zou dit een grote prestatie zijn voor de club. Met Pavlidis als de ster van het team, zou dit een mooie manier zijn om hun seizoen af te sluiten.