Feyenoord wint van Vitesse, maar verliest Giménez voor CL-duel met Lazio

Feyenoord heeft zondag een belangrijke overwinning geboekt tegen Vitesse. De Rotterdammers wonnen met 2-1 en daarmee komt de ploeg van trainer Dick Advocaat op de tweede plaats in de Eredivisie. Helaas was er ook slecht nieuws voor Feyenoord, want centrale verdediger Marcos Giménez moest het veld verlaten met een blessure.

Giménez is een belangrijke speler voor Feyenoord en hij zal waarschijnlijk ook ontbreken in het Champions League-duel tegen Lazio Roma. De verdediger heeft een hamstringblessure opgelopen en hij zal waarschijnlijk twee weken uit de roulatie zijn.

Feyenoord zal het dus zonder Giménez moeten doen in het duel tegen Lazio. Het is natuurlijk een grote domper voor de Rotterdammers, maar de ploeg zal er alles aan doen om toch een goed resultaat te behalen.

De overwinning tegen Vitesse is in ieder geval een goede opsteker voor Feyenoord. De ploeg heeft laten zien dat het in staat is om ook zonder Giménez te winnen en dat geeft vertrouwen voor de wedstrijd tegen Lazio.

Het is nu afwachten hoe Feyenoord het duel tegen Lazio aan gaat pakken. De Rotterdammers zullen hun best moeten doen om een goed resultaat te behalen, maar het zal moeilijk worden zonder Giménez.