Femke Bol wordt voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot Europees Atlete van het Jaar

Femke Bol wordt voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot Europees Atlete van het Jaar

Femke Bol is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Europees Atlete van het Jaar. De Nederlandse atlete, die in 2019 al de eerste vrouw ooit was die deze titel won, is opnieuw de beste atlete van Europa.

Femke Bol is een Nederlandse atlete die in 2019 als eerste vrouw ooit Europees Atlete van het Jaar werd. Ze won de titel door haar prestaties op de Europese Kampioenschappen Atletiek in Berlijn. Daar won ze goud op de 100 meter en zilver op de 200 meter.

In 2020 heeft Femke Bol opnieuw bewezen dat ze de beste atlete van Europa is. Ze won goud op de 100 meter en zilver op de 200 meter tijdens de Europese Kampioenschappen Atletiek in Parijs. Daarnaast won ze ook goud op de 4×100 meter estafette.

Femke Bol is een inspiratiebron voor veel atleten. Ze heeft laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je doelen kunt bereiken. Haar prestaties zijn een bewijs van haar toewijding en passie voor het atletiekvak.

Femke Bol is een geweldige atlete die Europa trots maakt. We hopen dat ze nog vele jaren succesvol blijft en dat ze nog vele titels en medailles gaat winnen.